2014. március 16., vasárnap

Közérdekű

Háááj Everibáádiii!

Ismét én vagyok,és nem még most sem függesztem fel a blogot :D vagyis még pár rész erejéig biztosan nem.
Van egy meglepetésem.Igazából kettő!
Az egyik az,hogy a blogomnak lett egy TÁRSOLDALA ! Ezért szeretnélek megkérni,hogy kedves és ifjú Blogger munkáit olvassátok el és iratkozzatok fel blogjára,persze komikat is hagyhattok!
A második remek hírem,hogy ugy döntöttem,hogy ismét neki fogok kezdeni egy történetnek aminek becses neve "Enemy With Benefits "~Ellenségek Extrákkal !
A sztori ismételten Justin Bieber főszereplésével fog játszódni(nem tul meglepő :p) és a női főszereplőnk most hogy ne szegény Lily Collins legyen,ebben a történetben Selena Gomez-t választottam neki társul.Persze ebben sem lesz semmi kedvesség mint megszokhattátok és itt sem lesznek híresek. sőt egészen új fajta lesz a történet.Nem mindennapi!
A blog kezdését úgy április végére tenném.
A történet egy olyan világban fog játszódni,ahol két "fél" harcol egymás ellen.Ez úgy mond a jövőbe tekint ;) megígérem hogy imádni fogjátok ;))
UI:A rész ma estére várható ;)
××BieberGirl

10 megjegyzés:

 1. Szia :)
  Köszönöm szépen, hogy testvéroldalad lehetek, ez nekem nagyon nagy megtiszteltetés :) Nagyon tetszik a történeted, és remélem, hogy egyszer az enyém is ilyen jó lesz :) Sok sikert a továbbiakban :))
  Ölel: Szilárd

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen.Ha valamiben a segítségedre lehetek küldj egy csak egy e-mailt és ha tudok rendelkezésedre állok!Mellesleg biztos vagyok benne,hogy pár honap és te i képes vagy "erre a szintre" lépni.
   Ölel:BieberGirl ××

   Törlés
 2. Alig várom a részeket :-) :-) :-) :-)

  VálaszTörlés
 3. Már nagyon várom az új részt,siess vele :D Az új blog története tetszik,biztosan fogom olvasni :)

  VálaszTörlés
 4. ebbe az új blogodba Justinon kívül selena lenne a másik főszereplő ? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. csak is a karaktert adná ő :) A neve más lesz :) de igen :))

   Törlés